събота, декември 4Извънредни новини
Shadow

Тръгна подписка за оставката на Румен Радев

До момента са събрани стотици подписи срещу държавния глава.

От тук нататък предстои те да бъдат внесени за разглеждане от депутатите в Народното събрание, предава телевизия „Европа“.

Разединител и рушащ нормалността в държавата – така граждани описаха поведението на президента Румен Радев.

loading...

„Подтикваше хора да са радикални по демонстрациите свързани с оставка на правителството. За нас граничеше със самата институция президенство, знаете президентството е институция на обединение на най-висшата форма на доверие в тази държава. В случая всички бяхме предадени от избора си за президент. Разединини, постигна крайни насоки към хората, което доведе од радикални действия, омаскаряване на сгради на хора“, коментира Борислав Райчев от гражданско сдружение „Сила“.

„Доста възрастни хора също дойдоха, което мен ме изненада, защото си мислех, че повечето възрстни хора са от БСП подкрепят Румен Радев. Идват и доста чужденци, вчера имахме гъркиня, миналата седмица, доидоха хора от Германия“, допълни от своя страна гражданката Анна Георгиева.

„Искам демократ президент, не да мисли към Русия и да мисли за разединяване на държавата. Да има и бели и черни. Искам институциите да работят в една насока, с премиера било то Борсисов или някой друг и следвашия президент да работят за благото на народа, а не за лични партийни интереси“, сподели един от гражданите, включил се в подписката срещу метежника от „Дондуков“ 2.

loading...

До момента са събрани стотици подписи срещу президента Румен Радев. Организаторите са готови да останат пред сградата на бившия парламент докато не съберат нужните подписи и докато гласът им бъде чут от народните представители в парламента.

Сподели
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *