понеделник, април 12Извънредни новини
Shadow

Пловдивския бизнесмен Румен Рончев, ще бъде съден във Турция за наркотрафик

Присъдата може да варира от 10 до 15 години затвор.

Пловдивският бизнесмен Румен Рончев, беше задържан от турските власти в района на Одрин. Турската полиция откри 28 кг марихуана в камион на бизнесмена, натоварен със стоки. Цената на намереното количество е близо 300 000 евро.

Камионът е влязъл от България в територията на южната ни съседка. Това не е първият курс, който камионите на Рончев правят в Турция. Властите проверяват от колко време каналът е активен. Задържан е и шофьорът на камиона, който ще бъде изправен пред турски съд. Обвинението срещу него е свързано с трафик на наркотици и присъдата му може да варира от 10 до 15 години затвор.

loading...

Румен Рончев влезе в публичното пространство благодарение на връзката си с дизайнерката Меглена Каканашева.

В края на септември 2018 г. Каканашева съобщи, че нейната кола Mercedes G350 е открадната. По време на разследването си криминалистите се натъкнаха на доста противоречиви и подозрителни факти. Затова вместо да разследват кражба, те се започнаха разследване на застрахователна измама. В нея са участвали братовчедът на Мегз – Петър Лесов (Петър Лесов), Мегз й гаджето и Румен Рончев (Румен Рончев). Тримата бяха арестувани в деня след новата година. Рончев беше затворен за няколко месеца, а Каканашева и братовчед й бяха освободени срещу 10 000 лева.

Сподели
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *