неделя, декември 5Извънредни новини
Shadow

Караянчева за Радев: Отдавна вече не е обединител

„Не можеш да хвалиш България в чужбина, а тук да говориш точно обратното“

Президентът Румен Радев отдавна вече не е обединител. Отдавна, не е човекът, който наистина мисли за бъдещето на България. Не можеш да хвалиш България в чужбина, а тук да говориш точно обратното. Асфалт трябва навсякъде, но трябват и много други неща, които прави правителството. Ако Радев има конкретни критики – да ги каже точно и ясно.

loading...

Това заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева от Кърджали. Там, парламентарният шеф участва в първа копка за изграждане на спортна зала. В района я очакваха протестиращи граждани, които скандираха “Оставка”. Караянчева обаче не се срещна с тях и мина по заобиколен маршрут.

Шефът на НС коментира думите на държавния глава Румен Радев, който днес е в Естония. От там президентът коментира, че развитието на България не минава само пред асфалт и призова да се инвестира повече в образование.

„Президентът отдавна вече не е обединител. Отдавна не е човекът, който наистина мисли за бъдещето на България, защото не можеш да хвалиш България в чужбина, а тук да говориш точно обратното. Асфалт трябва навсякъде, но трябват и много други неща, които прави правителството и дори в тази трудна COVID криза намира възможности и средства да помага на гражданите без да прави излишни демонстрации, политики. Ако иска да помогне президента, нека да помогне. Нека да критикува конкретно и ясно, с ясни аргументи, за да може ако има какво да ни каже, да го каже ясно и точно“, каза Цвета Караянчева.

loading...
Сподели
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *