понеделник, декември 6Извънредни новини
Shadow

Германки са изнасилвани от бежанци от Близкия изток, а Меркел ги плаши с глоби

Ангела Меркел, която със собствените си ръце вкара страната в криза на изнасилвания, призова германките да се борят с нея.

В страната има случаи на стотици изнасилвания, по-голямата част от които са извършвани от мигранти от Афганистан, Мароко, Ирак, Судан, Сирия, Еритрея и други страни от Близкия изток и Африка.

Жалбите на жертвите в полицията обикновено не дават никакви резултати, тъй като мигрантите почти никога не се намират и ако бъдат открити, те се освобождават много скоро, вероятно след провеждане на превантивен разговор. И сега Меркел казва, че всеки трябва да знае, че ако изнасили някого, ще трябва да плати глоба … сериозно ли? Наказание за изнасилване? Достатъчно ли е в Германия да застанеш в ъгъла за убийство тогава?

loading...

Доколко глобата ще помогне на жертвата? Значителен процент от изнасилените никога не се връщат към нормалния си живот, а някои обикновено предпочитат да се самоубият, а Меркел вярва, че глобата е това, което трябва да се използва за сплашване на изнасилвачите.

Сега сексуалното насилие в Германия се сравнява по мащаб с епидемия, защото канцлерът допусна повече от един милион мигранти в страната. Някои от представителите на Близкия изток, които бяха любезно приети в страната, са недоволни от стандарта си на живот, разбирате ли, не им е била дадена кола и апартамент. Ето как някои експерти обясняват агресията към женския пол.

Само за периода от март до началото на юли тази година полицията в Берлин съобщава за 210 случая на изнасилване. Освен това на изнасилване са изложени не само жени, но и деца, а в редки случаи и мъже.

loading...

С целия този ужас Германия се тревожи повече за толерантния си облик, отколкото за осакатената съдба на изнасилените. Известно е, че в страната има политическа директива – да не се разгласяват престъпленията, извършени от бежанци, за да не се подбуждат антимигрантски настроения. Така се грижат за тях.

През 2016 година беше регистриран рязък скок в раждаемостта, тъй като германките започнаха масово да раждат от мигранти. А през 2015 г. раждаемостта в Германия се е увеличила с 50%, достигайки рекорд за жените на 33 и повече години.

Днес статистиката е такава, че в Берлин средно почти две жени стават жертви на тежко сексуално насилие всеки ден, а Меркел в своята сантиментална реч споменава, че всяка трета жена е била подложена на психическо или физическо насилие поне веднъж в живота си.

Ужасяващ е фактът, че властите на Федерална република Германия са допускали насилие в страната толкова години, въпреки че самите те са го провокирали. Според мен в такава ситуация на никой адекватен човек не бива да му пука за толерантността, но Меркел продължава внимателно да подбира думите си и да говори за глоби.

Поглед.инфо

Сподели
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *